Apple збирається покінчити з iPhone XR – знайдена гідна заміна

Apple збирається покінчити з iPhone XR – знайдена гідна заміна

Вихід смартфона iPhone 12s, який повинен стати заміною iPhone XR, відкладений на 2021 рік.


Шалено популярний iPhone XR незабаром після виходу iPhone 12 буде знятий з виробництва, також, як і моделі iPhone 11 Pro і Pro Max. Як повідомляє Phone Arena, “дешевому iPhone” знайдуть заміну в новій лінійці пристроїв компанії.


Інформатор під псевдонімом Komiya повідомляє, що Apple випустить нову модель під назвою iPhone 12s в другому кварталі 2021 року, який замінить iPhone XR.


Журналісти припустили, що цей смартфон може бути тим самим iPhone 12 з 4G. Раніше джерела писали, що його анонсують в лютому 2021 року. Але вихід самої серії iPhone 12 в цьому році затримується до початку зими, тому не виключено, що затримається і вихід iPhone 12s.


Передбачається, що iPhone 12s буде коштувати 800 доларів. Очікується, що у нього буде більше спільного з iPhone 12 Pro, ніж зі стандартним iPhone 12.


Всі моделі iPhone 12 з підтримкою 5G, ймовірно, будуть оснащені майбутнім процесором A14 Bionic і OLED-дисплеями. IPhone 12 і iPhone 12 Max, швидше за все, будуть оснащені системою із двома камерами, а в режимах Pro буде встановлена ​​потрійна камера з датчиком глибини LiDAR.

 
 
 

Стрічка новин