Президент обговорив з МВФ збільшення суми допомоги Україні

Президент обговорив з МВФ збільшення суми допомоги Україні

Президент Володимир Зеленський обговорив із директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіною Георгієвою збільшення суми фінансової допомоги Україні з боку Фонду в зв'язку з поширенням коронавірусу та його впливом на економіку країни. Про це повідомляє пресслужба президента.


«Ми обговорили збільшення суми підтримки України з боку Фонду в час великих викликів для економіки, пов’язаних зі світовою пандемією», – йдеться в повідомленні з посиланням на слова Зеленського.


Зазначається, що президент поінформував очільницю МВФ про стан справ у країні та заходи, вжиті для запобігання поширенню COVID-19.


«Мала дуже конструктивну розмову з Президентом Володимиром Зеленським і висловила нашу підтримку Україні, оскільки країна стоїть перед величезними викликами у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19», – зазначила Георгієва но своїй сторінці в Twitter.


Нагадаємо: Україна веде переговори з Міжнародним валютним фондом про додаткові кредити для подолання наслідків коронавірусу COVID-19, які допоможуть країні частково профінансувати дефіцит держбюджету і поповнити резерви.

 
 
 

Стрічка новин