«Укрпошта» відкрила перше відділення нового типу

«Укрпошта» відкрила перше відділення нового типу

На вході клієнтів зустрічає міттер-гріттер

 

«Укрпошта» відкрила перше оновлене відділення, яке працює за принципом електронної черги, а робочі місця кожного оператора оснащені монітором-планшетом, принтером та сканером, повідомляє ЦТС.

 

Як зазначається, «Укрпошта» запрацювала по-новому в Києві на Великій Васильківській. Площа приміщення – 435 кв. м, а його переобладнання обійшлося в 3 млн грн, у рамках якого зробили нові комунікації, закупили нові меблі і техніку, провели опалення. Так, раніше в зимовий час співробітники обслуговували клієнтів у валянках і рукавичках.

 

«Відділення поділено на дві зони. На вході клієнтів зустрічає міттер-гріттер, яка допомагає зорієнтуватися: справа – поштові послуги, зліва – фінансові та обслуговування юридичних осіб», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у зоні поштових послуг є стіл для огляду товарів з Китаю, а також примірочна, що є однією з умов роботи з e-commerce.

 

Водночас для бізнесу реалізували спеціальну зону, зокрема, для юридичних осіб є кімната для переговорів. Додатково для компаній працює маркувальна машина, за допомогою якої полегшується процес нанесення штампів на конверти. Цей сервіс стане в нагоді для тих компаній, які відправляють велику кількість поштової кореспонденції.

 

Також нова концепція передбачає й новий перелік споживчих товарів на продаж. Так, в асортименті залишена канцелярія та шоколадні батончики, а от гречка, консерви та туалетний папір – у минулому.

 

Як повідомляється із посиланням на менеджера з розвитку мережі «Укрпошти» Валентину Дудко, перелік товарів споживання розширятиметься відповідно до міської матриці, яка зараз розробляється і ґрунтується на «портреті клієнта».

 

«У відділеннях, які були визначені як туристичні, можна буде купити брендовану продукцію «Укрпошти», – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, «Укрпошта» до кінця першого півріччя 2018 року планує створити комп'ютеризовані відділення поштового зв'язку в кожному селі України з населенням понад 2000 осіб.

 

Фото: ЦТС

 
 
 

Стрічка новин