Facebook запустив єдину програму для управління бізнес-акаунтами Instagram і Messenger

Facebook запустив єдину програму для управління бізнес-акаунтами Instagram і Messenger

Компанія Facebook запустила додаток Facebook Business Suite, за допомогою якого бізнеси можуть управляти бізнес-акаунтами Facebook, Instagram і Messenger з єдиного інтерфейсу.


У додатку Business Suite компанії можуть отримувати меседжі, повідомлення, попередження як з Facebook, так і з Instagram та Messenger. Крім цього, в програмі є можливість управляти корпоративними акаунтами одночасно трьох платформ: створювати і планувати публікації, а також налаштовувати рекламу.


Повідомляється, що у Business Suite, доступна також аналітика - компанії можуть переглянути охоплення, залученість і оцінити ефективність публікацій як у Facebook, так і в Instagram.


«Наша мета - максимально спростити доступ підприємств до клієнтів», - прокоментував запуск нового додатку віцепрезидент з маркетингу рекламних продуктів Facebook Грем Мадд.


У компанії додали, що на даний момент додаток орієнтований на малий бізнес, оскільки пандемія коронавірусу змусила багатьох шукати нові способи залучення клієнтів і почати продавати товар та послуги в інтернеті. Надалі Facebook планує створити набір інструментів, який зможуть використовувати більш великі підприємства.


Крім цього, у 2021 році в додаток буде додано доступ до WhatsApp і систему створення інтернет-магазинів Facebook Shops.


В Україні програма Facebook Business Suite поки що не працює. За словами представників компанії, її будуть впроваджувати поступово протягом вересня-жовтня 2020 року.

 
 
 

Стрічка новин