Новий iPhone 12 буде коштувати дорожче торішньої моделі

Новий iPhone 12 буде коштувати дорожче торішньої моделі

Apple відклала випуск свого iPhone наступного покоління на кілька тижнів, ймовірно, через пандемію COVID-19. Зазвичай він випускає нові iPhone в перші тижні вересня, але на цей раз замість смартфонів він випустив нові Apple Watch Series 6 і нові iPad.


Але очікується, що в найближчі тижні компанія представить моделі iPhone 12. А в міру наближення до запуску в Інтернеті з’являється все більше і більше інформації, пов’язаної з очікуваними моделями Apple iPhone наступного покоління.


Останній звіт про ціни на моделі iPhone 12 суперечить попереднім звітам. Раніше повідомлялося, що новий iPhone буде мати таку ж стартову ціну, що і модель попереднього покоління – 699 доларів за базову модель.


У звіті, що надійшов з Китаю, стверджується, що зберегти ціну 5G-сумісного iPhone 12 на рівні торішньої моделі здається неможливим. Це пов’язано зі збільшенням вартості Білла на матеріали, яка, як повідомляється, в цьому році збільшилася на 50 доларів. На цей раз компанія не буде включати зарядний пристрій або дротяні навушники в комплект, і кажуть, що Apple буде продавати зарядний пристрій на 20 Вт окремо. Це, ймовірно, дозволить заощадити певну суму, але ще невідомо, чи перейде ця економія на клієнтів.


Нещодавно з’ясувалося, що iPhone 12 коштує від 699 до 749 доларів, а iPhone 12 Max може коштувати від 799 до 849 доларів. Очікується, що моделі Pro і Pro Max коштуватимуть від 1100 до 1200 доларів. Щоб дізнатися напевно, нам доведеться дочекатися офіційного оголошення від компанії.

 
 
 

Стрічка новин