Уряд сьогодні планує затвердити план пріоритетних дій на 2020 рік

Уряд сьогодні планує затвердити план пріоритетних дій на 2020 рік

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні планує розглянути проект розпорядження про затвердження плану пріоритетних дій уряду на 2020 рік. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний уряду.


Крім того, уряд розгляне низку проектів законів України, зокрема про внесення змін до Закону України "Про географічні назви" щодо удосконалення діяльності, пов’язаної із встановленням, унормуванням, обліком, реєстрацією, використанням та збереженням географічних назв.


Також планується розгляд проекту Закону України "Про ратифікацію угоди про співпрацю між Кабінетом Міністрів України та урядом Суверенного Військового Ордену Госпітальєрів Святого Іоанна Єрусалимського, Родосу і Мальти" та проект відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України.


Уряд сьогодні розгляне проекти указів Президента України про виділення низки стипендій.


Крім того, на порядку денному зазначений проект розпорядження про підписання угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Алжирської Народної Демократичної Республіки про взаємне скасування візових вимог для пред’явників дипломатичних та службових паспортів.


Кабмін сьогодні також розгляне проекти постанов, зокрема, про утворення Ради з національної інфраструктури геопросторових даних, а також про утворення міжрегіональних територіальних органів та ліквідацію територіальних органів Державної екологічної інспекції.


Як повідомляв УНН, уряд 2 вересня підтримав внесення змін до регламенту Кабінету міністрів України, за яким можливий перехід КМУ на роботу в режимі онлайн.

 
 
 

Стрічка новин