Укрзалізниця встановить відеокамери в пасажирських вагонах

Укрзалізниця встановить відеокамери в пасажирських вагонах

Одна з філій Укрзалізниці вирішила купити 100 комплектів систем відеоспостереження для установки в пасажирських вагонах.

 

Про це свідчить оголошений тендер на порталі ProZorro, пише профільне видання ЦТС.

 

Поставка обладнання повинна відбутися до кінця поточного року. Очікувана вартість закупівлі вказана на рівні 7,5 млн грн з ПДВ.

 

Кожен комплект повинен складатися з трьох відеокамер і монітора.

 

Відеореєстратор системи відеоспостереження повинен бути здатний приймати записується сигнал у вирішенні як мінімум Full HD (1080 пікселів по висоті) і з частотою - 25 кадрів в секунду. Безперервний час роботи - не менше 360 годин. При цьому сама відеокамера комплекту поставки повинна знімати з роздільною здатністю 720 пікселів по висоті, мати захист від вібрації.

 

Кожен комплект повинен бути забезпечений 7-дюймовим TFT-монітором, двома жорсткими дисками ємністю від 1 Тб зі швидкістю роботи 6 Гб/с.

 

Заявки для участі в тендері приймаються до 18 травня. Аукціон з тендером намічений на 25 червня.

 

Раніше повідомлялося, що Укрзалізниця розраховує на 20% підвищити вартість пасажирських перевезень у 2018 році - двічі по 10%. Перше таке підвищення планувалося з 1 квітня (крім приміських). Але Укрзалізниці довелося його відкласти, оскільки відповідний наказ Міністерства інфраструктури ще не був узгоджений.

 

Укрзалізниця за підсумками 2017 року отримала 114,5 млн грн прибутку. Фінансовий показник компанії в минулому році покращився на 7,4 млрд грн. При цьому за підсумками першого кварталу 2018 року прибуток Укрзалізниці збільшився в 20 разів.

 
 
 

Стрічка новин